Varebeskrivelse

Seneste og Populære 4.3" LCD-Rear View Bil Skærm

LED Night Vision Rear View Bil Kamera

4 Parkering Sensor

Skærm:

To indgange er både video-indgange, en til at vende kameraet, og den anden til andet videoudstyr indgange, såsom DVD-video-indgang.Enheden kan kun vise, at en video input på et tidspunkt, og giver prioritet til video-indgang 1. Generelt, skal du tilslutte video-indgang 1 til bakkameraet, og input 2 til video-udstyr til underholdning.

Siden at vende kameraet er tilsluttet til din bils baklys strømkablet, når du vende bilen, bakkameraet vil blive drevet på.Og skærmen vil vise video input 1 hvis signalet kommer fra bakkameraet.Når bilen forlader reservere tilstand, at vende kameraet er slukket.Skærmen vil skifte til input 2-displayet.

Kamera:

Denne farve bil førerspejlets kamera er nye og aldrig brugte high quality LED farve night vision kamera, whth high-definition brede synsvinkler og god vandtæt funktioner, sin perfekt for at løse problemet med dårlig bil bagfra effekt, hjælpe med at reducere hændelser og ulykker.

High-definition og 120 graders brede synsvinkler, m ed god vandtæt funktion.Gælder for udvalg af Køretøjer: bil, lastbil, RV, mini-van osv Med dens elegante og moderne design, dette kamera er meget populære, Når bilen tilbage op, vil Billedet vise Omvendt førende online Lavet af høj kvalitet og holdbare materiale vil Vi sende NTSC / PAL i henhold til dit land, hvis du har andre krav, kan du efterlade en besked.

Vende Video Parkering Sensorer 4 Sensor Kit

Fire detektorer(farve kan vælges) Fem forskellige frekvenser af alarmen lyde i henhold til afstanden

Med denne Parkering Sensor system, der er installeret, drivere kan nedsætte risikoen for uheld.Denne billig parkering sensor forbedrer processen af parallelle og backup parkering designet til dine bekymringer omkring sikkerhed og for køretøjer, der har dårlig bageste synlighed.Systemet vil automatisk at detektere forhindringer på bagsiden af din bil til enhver tid.Alle dele er designet med professionel kvalitet.

Alarmen vil blive hurtigere, når afstanden bliver kortere og kortere, alarm tilstand og faren tilstand.

Hvordan virker det?Systemet aktiveres automatisk, når du skifter til bakgear.Små sensorer, der er forsænket for at den bageste del af køretøjet, de sender og modtager af ultralyd radiobølger, som preller af forhindringer og gøre dig opmærksom på deres tilstedeværelse.Den interne buzzer, der gradvist stiger i frekvens, som du nærmer dig objektet.

Hvordan du installerer?

Der er "OP" på detektoren, skal du holde pilen opad, når du installerer det, og Det vil være den bedste til at installere detektorer i en højde på omkring 50-60 cm fra jorden; Tilslut de røde og sorte kabel separat, skal den positive/ negtive pol baklys.

Komplet sortiment af valgbar farve:

Du efterlade os en besked om, hvilken farve, du ønsker.

BEMÆRK: du efterlade os en besked om, hvilken farve, du ønsker.

Specifikationer:

Packing liste:

  • Type: Synlige
  • Tal For Rækkevidde: 2m
  • Materiale Type: ABS
  • Mærke: DIYSECUR
  • Model Navn: 041
  • OSD Sprog: engelsk


SKU: l67862

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser