Varebeskrivelse

Det vil frigøre en utrolig mængde plads i dit køkken.Det hjælper til at gemme dine pander, potter, gryder og andre køkkenredskaber pænt, så du kan holde dit køkkengrej med inden for rækkevidde i løbet af ingen tid.Meget hjælpsomme rack!

Specifikationer:

Farve: Sort

Materiale:Jern

Størrelse: Som billeder vist

[Conversion: 1cm=0.3937 tommer, 1inch=2.54 cm]

Installation metode: skruer(medfølger)

Funktioner:

2 tier køkken med gryde, pande rack, der er specielt designet til opbevaring af gryder og redskaber, som hjælper dig med at spare endnu mere plads i dit køkken.

10stk stærke kræfter metal kroge gratis flytning og hænge dine møbler eller redskaber til at spare meget plads til lille køkken.

Det har været specielt behandlet for at forhindre rust.premium strygejern konstruktion for lang levetid.

Det er perfekt til at holde køkken ordnet og arrangeret, så du kan holde dit køkkengrej inden for rækkevidde i løbet af ingen tid.

Dette rack kan være installeret i dit køkken, badeværelse og balkon eller også kan bruges til at hænge mange andre typer af husholdningsartikler.

Pakke Inkluderet:

1 x Køkken med Gryde, Pande Rack

10 x Kroge

1 Sæt Installations Tilbehør

Bemærk:

-På grund af forskellige producere en serie, produkt detaljer kan være lidt anderledes.Hvis du passede forskel, bedes du købe det omhyggeligt.

-Tillad 1-3CM adskiller sig på grund af manuel måling.

-På grund af de forskellige display-og andet lys, er det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Tak for din forståelse.

  • Materiale: Metal
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)


SKU: l7240

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser