Varebeskrivelse

Specifikation

Produkt navn: Jul optrækkelige dukke

Emne: GM89629 teleskopiske

Størrelse: Strækning: 52*15cm, krympe: 42*15cm

Materiale: Akryl + polyester

Funktion

♥Lavet af premium og naturligt materiale for holdbar og langvarig brug, ikke-fading og øko-venlige.

♥Pynt: gnome er perfekte hjem dekoration.Dekorere dit hjem, sætte dem i dit værelse og indrette dit værelse, ligesom skrivebord, bord, sofa, reol, hylde, spisebord, seng, er det også bruges til at pynte juletræet.Lad dit hjem(rummet) har en mere naturskøn plet.

♥Håndlavede: Hver dværg dukke er lavet af miljøvenlige materialer, så forskellige de to vil have nogle forskelle i størrelse og vægt.Deres dejlige udseende er meget populære hos børn, og det er også et godt valg for børn gaver.

♥Benene er udtrækkelig, udvidelse størrelse: 52*15cm, sammentrækning størrelse: 42*15cm

♥I folklore, Gnome vagter hjem og beskytte folk fra ulykke.Det bringer held og lykke til familien, og det er betragtes som held og lykke.Du kan bruge det til at fortælle børn historier og til covey glæde.

♥ Specifikationer og materialer: hatten er 19 cm høj fra øverst til nederst og 4 tommer bred.Den figur, krop og hat er lavet af blødt filt, blød næse, fiber, hvidt skæg, og høj hat til posering.

♥Udestående Valentine Gaver: Vores valentine nisser er perfekt i størrelse, form og farve-kombinationer.Det ville øger intimitet, du og din elskede folk

♥Sjov og festlig: Denne Jul, vil være en perfekt tilføjelse til enhver Ferie dekorationer.Det er også perfekt som en gave til din familie og venner.

pakke, herunder

1*chrismas dukke

  • Type Engroshandel: No
  • Pakning: Ingen Gaveæske
  • Sæt Type: No


SKU: l7670

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser