Varebeskrivelse

Vores produkter er helt producenter på vegne af behandling, lave priser, kvalitet og sikkerhed.Støtte engros, et stort antal velkommen til at kontakte os.Konto Type: Sokker Materiale: 80%Bomuld Sok type: Midterste rør Farve:Stil for valg, som billede viser, Stil: Fashion Funktion: Åndbar, antibakterielle Betingelse: 100% Helt Nye

MÆND størrelse:EUR39-46 USA7-12

1lot=9pairs

KUNDETILFREDSHED

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål eller bekymringer, før eller efter dit køb.Vi er forpligtet til din 100% tilfredshed.

Forsendelse

1.Forsendelse omkostninger: Klik på "Fragt og betaling" fanen på produktet detalje side, og du vil se at de levering detaljer.Du kan beregne portoen ved at indtaste de krævede oplysninger.Store beløb, for Hvis du har nogen spørgsmål om forsendelsesomkostninger, bedes du kontakte os.

2.Tid i transit: Transit varierer med forskellige levering metoder.

Særlige ordrer bruge Udtryk for kommercielle Hurtig.

3. Item Processing Time: behandlingstiden for en bestemt rækkefølge varierer med produkt-type og materiel status.For det meste, at behandlingstiden kan være 2 til 7 arbejdsdage.

Om Told

I betragtning af vores kunders fordel,at Vi er tvunget til at sende din bestilling med almindelig post.

Vær dog opmærksom på,told er ude af vores kontrol, kan vi ikke guarrante ikke skat gebyr, og der vil ikke være nogen skat gebyr.

Vi oprigtigt undskylde for de gener, dette måtte forvolde dig.

Betaling

Der er mange betalingsmetoder til rådighed på Loneabrahamsen.dk såsom kreditkort, real-time bankoverførsler, offline betalinger (bankoverførsler).Du kan vælge en metode, som er mest praktisk for dig.For at beskytte dine interesser, din betaling vil blive midlertidigt opbevares af Loneabrahamsen.dk, og vil ikke blive frigivet til os, indtil du modtager din ordre, og er tilfreds med det.

Returret

Hvis du ønsker at bytte de elementer, der er modtaget, skal du kontakte os inden for 3 dage efter modtagelsen af din ordre.Og, du skal betale ekstra shipping gebyrer, der er afholdt, og de elementer, der returneres, skal være holdt i deres oprindelige status.

Feedback

Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Det vil kun tage dig 1 minut.Tak til dig!

  • Tykkelse: Standard
  • Mærke: Peonfly
  • Model-Nummer: XCDD256
  • Element Type: Sok
  • Køn: MÆND
  • Materiale: Spandex
  • Sok Type: Casual
  • Seksuelt Suggestive: No
  • høj: Besætning
  • Sjofelt Billede: No


SKU: l792

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser