Varebeskrivelse

Bullet Punkter:

1、MATERIALE: Massivt træ; dimension (ca.): indre diameter: 15cm/5.91 i, ydre diameter: 17cm/6.69 i (på grund af materiale-begrænsning, der er en lille afvigelse i størrelse for hver batch).

2、REMIUM HÅNDVÆRKSMÆSSIGE KVALITET: Hver tomme af skålen er omhyggeligt håndlavede med hjælp af naturlige Indiske perler, som er meget holdbar og sikker.

3、BÆRBARE: Små i størrelsen, lille skål kan nemt bæres, uanset hvor du går.

4、NEM at STRIKKE: overfladen af skålen, herunder hvirvel kroge, har en højglans finish, og er silkeblød.Denne stop-garn fra fangst.Ganske enkelt foder af garn, tråd gennem hvirvel og sy med det samme uden nogen bekymre dig om bolde rullende.Når det er gjort, du canplace hækling nåle gennem de 2 huller til nem kompakt opbevaring og gør for stor indehavere.

5、PERFEKTE GAVE: Hvert element leveres med 2 crochets og et etui alle lukket inde i et pænt kompakt gave klar boks.Den perfekte Mors Dag gave eller til at hækle kunst og håndværk elsker.

Funktioner:

MATERIALE: Massivt træ; dimension (ca.): indre diameter: 15cm/5.91 i, ydre diameter: 17cm/6.69 i (på grund af materiale-begrænsning, der er en lille afvigelse i størrelse for hver batch).

REMIUM HÅNDVÆRKSMÆSSIGE KVALITET : Hver tomme af skålen er omhyggeligt håndlavede med hjælp af naturlige Indiske perler, som er meget holdbar og sikker.

BÆRBARE : Små i størrelsen, lille skål kan nemt bæres, uanset hvor du går.

NEM at STRIKKE: overfladen af skålen, herunder hvirvel kroge, har en højglans finish, og er silkeblød.Denne stop-garn fra fangst.Ganske enkelt foder af garn, tråd gennem hvirvel og sy med det samme uden nogen bekymre dig om bolde rullende.Når det er gjort, du canplace hækling nåle gennem de 2 huller til nem kompakt opbevaring og gør for stor indehavere.

PERFEKT GAVE: Hvert element leveres med 2 crochets og et etui alle lukket inde i et pænt kompakt gave klar boks.Den perfekte Mors Dag gave eller til at hækle kunst og håndværk elsker.

  • Opbevaring Stil: Opbevaringskasser
  • Model-Nummer: EG03259
  • Materiale: Træ
  • Opbevaring type: Garn Opbevaring


SKU: l803

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser