Varebeskrivelse

Velkommen til Kina Custom Guitar Fabrikken, vi leverer engros-og detail, kvalitet er fremragende, og den pris er lavere!

Firma Profil om OS:

Min fabrik er placeret i Weifang, Kina, der har specialiseret sig i manufactureing( buildiing) og eksport af alle former for musikalske instrumenter, så som el-guitarer, el-bas, akustisk,akustisk el-guitar og dens tilbehør.Vi ser frem til at have et loyalt samarbejde og gensidig udvikling med virksomheder og venner fra hele verden.

Kvalitetsgaranti:

Vi har professionelle QC team for at sikre, at produkter af høj kvalitet og korrekt pakning i hver enkelt forsendelse.Vi er sikre på, at vores musikalske instrumenter er nøjagtige tone, attraktive lyd, jævn præstation og yndefulde udseende.Udover, at vi er guitar producent i Kina, og vi har vores guitar fabrik og guitar teknikere, hver guitar bliver kontrolleret og testet inden levering, så vil vi tilbyde dig guitarer god kvalitet, men lav pris, så tror jeg, du vil få en tilfreds guitar fra mig.

Leveringstid:

Når betalingen er bekræftet, vil din konto vil blive afsendt inden for 3 til 7 arbejdsdage.Normalt, vil det tage 5-17 dage til U. S. A. Forsendelse via EMS, Det er service er både hurtig og høflig, og vi vil give dig en tracking nummer, så du nemt kan overvåge forsendelser fremskridt på det website.

Gratis Forsendelse:

Gratis levering af EMS eller Kina Post. ( andre forsendelse måder er valgfri, men kunderne skal betale shipping gebyr.Kunder Nødt til at betale nogle told afgifter for nogle lande, bedes du være godt informeret om dette. )

Told-Udgivelse ( Mindre eller ingen Told Afgifter For Dine Varer!)

Vi sender varen som en fødselsdag gave, og rapporten varens værdi af omkring 80 USD ( betænkning 100 USD, hvis en hardcase i prisen inde).Du kan være nødt til at betale nogle told afgifter, kun sjældent lande, vil ikke blive beskattet, inden år 2017, såsom USA, Canada og Australien.Toldmyndighederne vil åbne pakken og opskrive guitar nogle gange, Vi har nok erfaring til at hjælpe dig med at få den guitar gennem en sikker måde.du er velkommen til at kontakte mig, hvis nogen dokumenter, der er nødvendige for at få denne vare godt frigivet fra din told.

Returret:

Vi accepterer vende tilbage, hvis du ikke er 100% tilfredse med kvaliteten af dit køb,eller hvis varen ankom at du i en forringet tilstand.Utilfredse kunder kan sende produktet tilbage med det samme med den originale emballage inden for 3 dage.Vi vil sende din refundering produktet gebyr så snart jeg modtager varen.Hvis det er muligt, at vi kan tilbagebetale dig dels for at reparere, hvis varerne ikke er alvorligt skadet, som alle afhænger af vores forhandlinger.Den shipping gebyrer vil tilbage betales af køber!!

Package:

Alle el-guitarer og ikke kommer med en hård sag, medmindre der er mærket ( guitar med et hardcase) i produkter titel.For hardshell, det er valgfrit at købe for alle de guitarer, hvis du køber den, vil vi sende guitar inde i hardcase for bedre beskyttelse.Hvis du ikke køber den hårde sag, vi vil bruge skum og karton for at pakke til forsendelse.

Vi sætter stor pris på din mening og forslag, som køber, vil vi gøre vores bedste for at få de mest positive tilbagemeldinger til rådighed.hvis du ikke kan lide min guitar for nogen af en anden grund, er du velkommen til at sende mig din feedback vil jeg værdsætte det meget!Venligst kontakt mig direkte, inden de forlader en nurtual eller negativ feedback!

Vi Vil Løse Ethvert Spørgsmål, Du Kan Møde i Vores Forretning!

Jeg Tro på Gud og Bruge Hjertet til at Gøre Alt!

Til Sidst ønsker dig en dejlig shopping her!

bedste hilsner,

Kevin Shi

nogle pics af min Guitar Fabrik for din bedre forståelse for os,

  • Krop Materiale: MAHOGNI
  • Mærke: KSG
  • Type: Bas Guitar
  • Bue Materiale: maple
  • Velegnet til: Unisex
  • Maling: importeret fra korea, ingen skade på kroppen
  • NAVN: OEM-Bas, guitar / bas
  • Model-Nummer: ksg Bas
  • Tilbage / Side Materiale: MAHOGNI
  • Afhentning: Passiv Lukkede Type
  • Logo: kan tilføje logoer, hvis det er nødvendigt
  • String Winder: Lukkede Knop
  • Farve: de samme som billederne viser
  • Gribebræt Materiale: Rosewood
  • Tone Position: 24
  • Oprindelsessted: Kina
  • Hardware: importeret fra Korea


SKU: l8841

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser