Varebeskrivelse

Beskrivelse:

Har du oplevet barske rist og ridser, beskadigede gulve, og stoleben, når du flytter dine møbler?Har du nogensinde brug billigt lavet selvklæbende pads og har problemer hele tiden falder ud og er let at bære?

Godt, ikke længere!Der er stol ben caps, Møbler Silicium Beskyttelse Cover med Filt-Puder hjælpe med at løse alle disse problemer!Vores stol ben gulv beskyttere er tyk nok til at modstå alle de glidende, at stolen bevæger sig, som bedre kan beskytte dine møbler ben og gulvet fra skade !

VIGTIGSTE FUNKTIONER

Beskytte Dine Møbler Ben og Gulvtæppe

Vores Stol ben beskyttere er lavet af elastisk silikone og tæt wrap stol eller et bordben, der er egnet til runde og firkantede møbler fødder og andre figurer.De kan beskytte møbler ben, og gulvet mod ridser og støj.

Ekstra Bunden Følte Pads

Vores nye silikone stol ben dækker tilføjet følte, puder, som kan reducere modstand og friktion i tilfælde, møbler eller bordet er for tung og kan ikke flyttes, tillade møbler til at bevæge sig let og smidigt uden at løfte den.På samme tid, kan det effektivt at beskytte gulvet og undgå ridser.

Multi-scenarie Ansøgning

Disse stol gulv beskyttere er meget udbredt i mange møbler, borde og stole, som restaurant stole, barstole, patio stole, køkken stole, spiseborde, opbevaring skab.De støtter alle runde og firkantede former for møbler fødder.

At Glide Problemfrit, Ingen Ridser, Ingen Støj

Filt pad under dække tillader stole glidende lydløst, uden problemer, og sikkert sammen etager (fliser, hårdttræ, laminat, og vinyl gulv) uden støj, er ikke at efterlade mærker eller ridser.Og i den proces, der flytter, vil der ikke være nemmere.

Ikke Let at Falde Ud

Ingen grund til at holde, nemt at pakke, og ikke let at falde af.Disse solide fødder beskyttere ophold i sted og tilpasse sig til den ujævne overflade, glider gnidningsløst på tværs af hårdttræ gulv uden at beskadige det, og reducere støj.De kan skylles og genbruges, den bedste hjælper og beskytter til møbler, borde og stole.

Specifikationer:

Color: hvid, Mørk brun

størrelse: 4*4*3.3

vægt: 28g

Pakke Inkluderet:

4*Følte, bord og stol beskyttende cover

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Materiale: Andre
  • Sæt Type: No
  • Model-Nummer: JE267136
  • Mønster: Andre
  • Stil: Moderne
  • Bruger: Lænestol


SKU: l9955

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser